O nama

Visokokvalificirani i kvalitetni djelatnici prava su okosnica i temelj svakog poduzeća, te upravo zbog prethodno navedenog bilježimo iz godine u godinu kontinuirani rast koji je vidljiv u broju djelatnika i proizvedenih objekata. Godišnje edukacije i ulaganje u obrazovanje naših djelatnika jamče Vama kao kupcima visokokvalitetnu i suvremenu proizvodnju i izvedbu. U našoj proizvodnji koristimo materijale hrvatskih tvrtki partnera čiji su materijali visokokvaliteni i certificirani. Proizvodnju temeljimo u skladu sa svim normama i pravilima u kojem suvremena proizvodnja danas djeluje.

MISIJA – ponuda i opskrba hrvatskog i europskog tržišta proizvodnjom mobilnih kuća, drvenih kuća, vrtnih kućica, garaža, sauna, modularnih kuća i montažnih kuća vrhunske kvalitete i atraktivnog dizajna u kombinaciji sa što kvalitetnijom i brzom uslugom u svrhu zadovoljavanja svih naših trenutnih i budućih kupaca i partnera.

VIZIJA – biti prepoznatljiv i pouzdan partner pri proizvodnji mobilnih kuća, drvenih kuća, vrtnih kućica, garaža, sauna, modularnih kuća i montažnih kuća u regiji i inozemstvu.

Profesionalnost

Profesionalni i odgovorni radnici su garancija za vrhunsku kvalitetu izvedenih radova.

Pažljivo izabrani materijali

Svi materijali koji se koriste u izgradnji posjeduju odgovarajuće ateste koji garantiraju potrebne karakteristike materijala

Dostava i montaža

Naš stručni tim savjetovati će vas i oko mogućnosti dostave vašeg objekta i montaže ukoliko se prenosi u dijelovima.

Termo i zvučna izolacija

Glavna karakteristika montažne kuće je termoizolacija koja će Vam pružiti komfor ljeti i zimi, te na taj način postajete ekološki odgovorni prema energentima, a ujedno i smanjiti Vaše troškove.

Realizacija vaših projekata

Nudimo uslugu stručnog savjetovanja kako bi olakšali realizaciju vašeg projekta. Uz nas možete imati idealan objekt po vašim željama.