Žardinjera puno drvo 100

104,84 

Čvrsta i izdržljiva kutija za cvijeće od smeđeg punog drva. Isporučuje se već montirana.

Težina
10 kg (kilogram)
Dimenzije
100 × 290 × 370 mm (milimetar)

Šifra proizvoda: KLRK100M Kategorije: ,
Izdržljiva drvena kutija za cvijeće: jednostavna ljepota za vašu terasu ili balkon

Kutija za cvijeće sjajan je način da unesete prirodnu ljepotu u svoj vrt ili terasu, razmislite o izdržljivoj drvenoj kutiji za cvijeće koja je spremna za isporuku. Ovo elegantno i praktično rješenje izrađeno je od smeđe održive drvene ploče širine 145 mm i nudi mnoge prednosti bez napora oko izrade.

Održivo drvo – Održiv i ekološki prihvatljiv izbor

Drvo je tretirano sredstvom za zaštitu drva koje je poznato po svojoj otpornosti na vremenske uvjete. U proizvodnji trajnog drva koristi se impregnacija pod pritiskom, što znači da se u drvo dodaju sredstva za impregnaciju koja ga štite od vlage, gljivica i insekata. To tvrdo drvo čini izvrsnim izborom za vanjsku upotrebu, uključujući izradu kutija za cvijeće.

Gotova kutija za cvijeće – Lako i praktično

Izdržljiva drvena kutija za cvijeće koja se isporučuje gotova, dizajnirana je na način da se lako postavlja i koristi. Ovo vam štedi vrijeme i trud dok se možete usredotočiti na sadnju biljaka i uljepšavanje svog vrta.

Kutije za cvijeće izrađene od izdržljivih drvenih ploča također su dostupne u različitim veličinama, tako da možete odabrati onu koja najbolje odgovara vašem prostoru i planovima. Flower Box izrađen od široke ploče nudi dovoljno prostora za korijenje biljaka, a također donosi i moderan izgled vašem vrtu.

Izdržljiva drvena kutija za cvijeće – Ljepota i izdržljivost

Kutija za cvijeće izrađena od održivog drva lijep je i dugotrajan dodatak vašem vrtu. Svojom smeđom bojom i jednostavnim, elegantnim izgledom odlično se slaže s raznim eksterijerom, a svoj će izgled zadržati godinama bez puno održavanja. Tretiranje sredstvom za zaštitu drva ili uljem za drvo jednom godišnje dovoljno je kao mjera održavanja.

Informacije o Proizvodu:

  • Duljina: 1000 mm
  • Širina: 290 mm
  • Visina: 370 mm
  • Težina: 17 kg
  • Boja: smeđa, izdržljivo drvo
  • Materijal: smeđe izdržljivo drvo