Drvene stepenice 200 cm

215,70 

Vanjsko stubište s jednom stepenicom, izvedeno kao stepenište za terasu. Također je prikladano kao stepenica za hidromasažnu kadu ili stepenica za jacuzzi. Može se kombinirati i s drugim modelima stepenica, tako da se stubište može oblikovati prema potrebi.

Šifra proizvoda: UPRK2002A Kategorije: ,

Stepenice za hidromasažnu kadu PATIO izrađene od izdržljivog drva bezvremenski su i izdržljivi ključni vodeći proizvod. Stepenice se izrađuju potpuno gotove, nije potrebna nikakva montaža.

Stepenice su izrađene su od masivnih, smeđih održivih drvenih daski, dimenzija 145 x 28 mm. Između dasaka postoje mali razmaci kroz koje voda može otjecati. Široka daska daje stepenicama masivan i elegantan izgled. Daska je pričvršćena smeđim vijcima. Postojano drvo dobro podnosi vremenske uvjete i stoga ga nije potrebno održavati. Tretiranje sredstvom za zaštitu drva ili uljem svake 1-2 godine dovoljan je kao mjera održavanja, nije potrebno tretiranje u prvoj godini. U vezi s tretmanom za održavanje, moguće je i nijansirati stepenice sredstvom za zaštitu drva u boji.

Čvrsta struktura okvira bez savijanja

Okvir vanjskog stubišta PATIO izrađen je od održivog drva A klase, pogodnog za ugradnju u konstrukcije koje dolaze u dodir s tlom ili vodom. Okvir je izrađen od 48 mm jakih i izdržljivih drvenih dasaka, tako da se stepenica ne ugiba niti pod velikim opterećenjem. Sva pričvršćivanja su izvedena vijcima od nehrđajućeg čelika.

Stavke za instalaciju

PATIO stepenice za hidromasažnu kadu prikladne su za ugradnju s hidromasažnom kadom ili vanjskim jacuzzijem. Stepenice su pogodne i za lakši pristup vanjskom trampolinu.

PATIO vanjske stepenice isporučuju se potpuno spremne za montažu. Instalacija ne zahtijeva alate niti znanje i iskustvo.

Informacije o Proizvodu:

  • Duljina: 2000 mm
  • Širina: 580 mm
  • Visina: 318 mm
  • Visina koraka: 150 mm
  • Težina: 55 kg
  • Boja: smeđa, izdržljivo drvo
  • Materijal: Smeđe puno drvo, 28×145